Een jaren 60 kast helemaal op zijn plaats…

Zaterdagochtend, naar Amersfoort, Leusden om precies te zijn. Een prachtige kast wegbrengen. Gelukkig hadden we hem vrijdag al in mijn auto gelegd, alleen lukt dit niet, niet zwaar, maar onhandige maten. In Leusden kom ik in een leuke wijk, mooie huizen. Ik bel aan en… een hartstikke jong gezin, gaaf! Twee piepjonge kinderen en uiteraard jonge ouders.

Zij zijn helemaal verliefd op een kast uit 1965/1966, onze kast, geweldig! Als mijn telefoon gaat, hoort de man des huizes gelijk welk geweldig nummer dat is, ook een nummer uit die tijd, 1968 om precies te zijn. Ik ben terecht gekomen bij kenners van de sixties. Hier zal de kast op zijn plek zijn, dat blijkt later uit de foto die ik krijg. Over deze kast hoef ik me geen zorgen te maken, hij heeft het goed.