Over ons
Contact met ons

Hoi! Ik ben Dirk Jan Bood.

Omdat mijn woonverblijf werd verbouwd moest ik mijn meubeltjes tijdelijk even ergens anders opslaan. Daarna, toen het huis klaar was, vond ik het huis te mooi om die ouwe meuk er gewoon weer in te zetten. Ik ben wat gaan veranderen aan mijn meubels en wat nieuwe dingen gaan maken, van verschillende materialen.

Nu is het huis weer leuk ingericht en krijg ik complimentjes van mensen en vooral van mijn vriendin, over de meubeltjes. Tijdens het opknappen, kwam ik er achter dat ik dat leuk werk vind. Dus wij , mijn vriendin en ik, hebben een paar woningbeurzen bezocht, om ideeën op te doen.

Gooi niet weg!

Gooi je oude spullen dus niet weg. Van bijna al jouw oude spullen kunnen wij iets moois maken en jij kunt ons en uiteindelijk anderen enorm blij maken. Nadat je contact met ons hebt opgenomen regelen wij de rest, van het ophalen tot het opknappen en leveren.

Over ons

Hoi! Ik ben Dirk Jan Bood.

Omdat mijn woonverblijf werd verbouwd moest ik mijn meubeltjes even ergens opslaan. Daarna, toen het huis klaar was, vond ik het huis te mooi om die ouwe meuk er gewoon weer in te zetten. Ik ben wat gaan veranderen aan mijn meubels en wat nieuwe dingen gaan maken, van verschillende materialen.

Nu is het huis weer leuk ingericht en krijg ik complimentjes van mensen en vooral van mijn vriendin, over de meubeltjes. Tijdens het opknappen, kwam ik er achter dat ik dat leuk werk vind. Dus wij , mijn vriendin en ik, hebben een paar woningbeurzen bezocht, om ideeën op te doen.

Gooi niet weg!

Gooi je oude spullen dus niet weg. Van bijna al jouw oude spullen kunnen wij iets moois maken en jij kunt ons en uiteindelijk anderen enorm blij maken. Nadat je contact met ons hebt opgenomen regelen wij de rest, van het ophalen tot het opknappen en leveren.

Contact met ons